Автомобільно-спортивне об'єднання "VSOP-CLUB" м.Рівне
Портал
Форум
Увійти
Реєстрація
Автомобільно-спортивне об'єднання "VSOP-CLUB" м.Рівне
»
Hunt-Fishing Team
»
Мисливсько-рибальська кулінарія
»
Рецепти від Gomona.
« попередня тема
наступна тема »
Друк
Сторінок: [
1
]
Вниз
Автор
Тема: Рецепти від Gomona. (Прочитано 1280 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Gomon
Повідомлень: 1664
Стать:
Звідки: Місцевий
Ім'я: Віктор
Моє авто: FF1
Рецепти від Gomona.
«
:
03 Червень 2012, 23:59 »
В очікуванні свята, захотілось щось особливого, скориставшись порадою товариша, завітав на
Орлова, 33-г
(так звана перепелина ферма) і придбав 2 кг. свіженьких, охолоджених перепілок (1 кг. = 65 грн. яйця десяток = 11 грн.)
Приправа: петрушка, цибуля, кріп.
Для змащення: олія - 4-5 ст. л., кмин - 2 ч.л., 6 зубчиків чоснику (розім"яти), перець чорний - 2 ч.л., приправа для кур гриль - 1 ч.л., сіль за смаком.
Промити під холодною проточною водою.
Відокремити потрошки на бульйончик.
Змастити нашим маринадом та перемішати з зеленню.
Скласти в кастрюльку, накрити кришкою і на дві години в прохолодне місце.
Розпалюємо мангальчик.
І на решіточку.
Хвилин 30, головне не пересушити.
Готовність 100 %.
І святковий стіл під пляшчиночку бренді в чудовому родинному колі накритий.
На смак - дичина, але ніяк не курка, з пивом здається буде теж ніштячок, коротше потрібно спробувати, дехто в очікуванні кісточок, якраз той калібр...
Ітого, четверо дорослих (2+2) з 14 перепілок осилили 10 шт. та залишили кісточок на тиждень для Боніти.
«
Останнє редагування: 04 Червень 2012, 00:52 від Gomon
»
Midaff
Засновник клубу
Oрганізатор
Повідомлень: 21658
Стать:
Звідки: Рівне
Ім'я: Вадим
Моє авто: Ford Fusion
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #1 :
04 Червень 2012, 00:04 »
Віталій Іванович
замначальніка..
Oрганізатор
Повідомлень: 14585
Стать:
Звідки: м.Рівне
Ім'я: Веталь
Моє авто: hyundai / волга 21 / bmw
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #2 :
04 Червень 2012, 00:07 »
Sergiush
Засновник клубу
Oрганізатор
Повідомлень: 19075
Стать:
Звідки: м. Рівне, Штат Північний
Ім'я: Сєрьога
Моє авто: Mitsubishi Pajero Wagon ІІІ
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #3 :
04 Червень 2012, 10:38 »
Supron
Засновник клубу
Oрганізатор
Повідомлень: 5560
Стать:
Звідки: Рівне
Ім'я: Андрій
Моє авто: LC 120, Patrol Y60, BMW F800GS
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #4 :
04 Червень 2012, 10:46 »
Красавчік
я перепілки люблю готувати на чудо сковорвдці з лущильника - вони як в фритюрі, красота.
Gomon
Повідомлень: 1664
Стать:
Звідки: Місцевий
Ім'я: Віктор
Моє авто: FF1
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #5 :
04 Червень 2012, 13:28 »
Цитата: Supron від 04 Червень 2012, 10:46
чудо сковорвдці з лущильника
Оце й я собі хочу таку штуку забацати, фрезу з лущильника знайшов, звернусь за консультацією, як правильно зварити, можливо якісь ньюанси.
Tortik-Veteran
Solid Group
Повідомлень: 8921
Стать:
Звідки: Центр
Ім'я: Макс
Моє авто: Mitsubishi Lancer X
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #6 :
04 Червень 2012, 17:35 »
Красота-смакота.
Gomon
Повідомлень: 1664
Стать:
Звідки: Місцевий
Ім'я: Віктор
Моє авто: FF1
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #7 :
20 Січень 2013, 17:02 »
Текст запозичено, але мушу поділитись...
Сало - это животный жир, откладываемый под кожей, возле почек, в брюшной полости. Оно несет в себе питательный запас животного организма, состоящий в основном из витаминов A E D и ненасыщенных жирных кислот, которые участвуют в строительстве клеток организма, и образовании гормонов и холестериновом обмене. Более того они связывают и выводят из организма токсины.
Слово САЛО произошло от праславянского sadlo. Корень sad — тот же, что и в слове «садиться», садло - это то, что посажено на мясо. Со временем буква "d" выпала из древнерусского языка и получилось слово САЛО. Однако в словацком языке оно до сих пор так и называется sadlo.
Калорийность сала — 720—902 ккал на 100 г. Углеводов — 0 г. Такая калорийсность делает сало хорошим продуктом для людей живущих суровых условиях севера или занимающихся тяжелым физическим трудом.
При нынешнем малоподвижном образе жизни достаточно употреблять 50 граммов сала в день, чтобы не потолстеть.
Чтобы избежать проблем запоров, дискинезиями жёлчного пузыря, да и просто, всем, кому за 40, следует есть больше сала, ведь оно отличное желчегонное средство.
Славяне обожают сало и продукты из него. а вот религия иудеев и мусульман запрещает использование в пищу свинины и свиного сала.
Единственный в мире музей сала, которое считается национальным украинским продуктом, открыт во Львове по адресу: пр. Свободы, 6/8.
Рецепт сала в шоколаде.
Свежее сало свиное (желательно со спинной части там оно помягче) — 100−150г
Шоколад черный — 1−2 плитки
Масло сливочное — 60 −100г
Корица (на кончике ножа)
Имбирь (порошковый) — 1/3 ч.л.
Какао 1 чай.ложка
Орех мускатный (молотый, на кончике ножа)
Кардамон (молотый) — ¼ ч. л.
Приготовление сала в шоколаде
Сало нарезать брусочками и измельчить в блендере или пару раз пропустить через мясорубку.
Из полученной массы сформировать на досточке прямоугольник толщиной 1 см. Отправляем заготовку в морозилку до полного схватывания.
Шоколад ломаем на кусочки, добавляем пряности и масло, какао и растапливаем на паровой бане.
В формочку для льда или из под любых шоколадных конфет заливаем растопленный шоколад на ½. Замороженное сало режем квадратиками 0,7×0,7. Закладываем кубики сала в формочки. И опять поливаем шоколадом.
Отправляем в морозилку на 1−1,5 часа.
Вот деликатес и готов.
Kulishov
H-F Team
Solid Group
Повідомлень: 8447
Стать:
Звідки: Рівне, Північний
Ім'я: Юрій Павлович
Моє авто: ВАЗ 2101 Капендос...
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #8 :
20 Січень 2013, 17:05 »
Сало в шоколаді ще не коштував...
Gomon
Повідомлень: 1664
Стать:
Звідки: Місцевий
Ім'я: Віктор
Моє авто: FF1
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #9 :
09 Травень 2013, 00:07 »
Классный способ того, как вы можете сделать омлет из яйца, не разбивая скорлупы. Небольшая инструкция прилагается далее. Смотрим.
BAZUKA
Керівник Здолбунівського осередку
Solid Group
Повідомлень: 2599
Стать:
Звідки: ЗДОЛБУНІВ
Ім'я: Віталій
Моє авто: Volkswagen T4, NEW Logan 2013 1.5 DCI
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #10 :
09 Травень 2013, 00:12 »
Midaff
Засновник клубу
Oрганізатор
Повідомлень: 21658
Стать:
Звідки: Рівне
Ім'я: Вадим
Моє авто: Ford Fusion
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #11 :
09 Травень 2013, 08:57 »
ХЗ щось він ніфіга не апетитний, такий омлет...
Sergiush
Засновник клубу
Oрганізатор
Повідомлень: 19075
Стать:
Звідки: м. Рівне, Штат Північний
Ім'я: Сєрьога
Моє авто: Mitsubishi Pajero Wagon ІІІ
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #12 :
09 Травень 2013, 09:00 »
Midaff
,
Таке враження наче яйце-бовтун то а не омлет....
Midaff
Засновник клубу
Oрганізатор
Повідомлень: 21658
Стать:
Звідки: Рівне
Ім'я: Вадим
Моє авто: Ford Fusion
Re: Рецепти від Gomona.
«
Відповідь #13 :
09 Травень 2013, 09:29 »
Угу
Друк
Сторінок: [
1
]
Нагору
« попередня тема
наступна тема »
Автомобільно-спортивне об'єднання "VSOP-CLUB" м.Рівне
»
Hunt-Fishing Team
»
Мисливсько-рибальська кулінарія
»
Рецепти від Gomona.
Нагору
Вниз
Наші партнери