Автор Тема: Рецепти від Gomona.  (Прочитано 1280 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline GomonTopic starter

  • Повідомлень: 1664
  • Стать: Чоловіча
    • Звідки: Місцевий
    • Ім'я: Віктор
    • Моє авто: FF1
    Рецепти від Gomona.
    « : 03 Червень 2012, 23:59 »
    В очікуванні свята, захотілось щось особливого, скориставшись порадою товариша, завітав на Орлова, 33-г (так звана перепелина ферма) і придбав 2 кг. свіженьких, охолоджених перепілок (1 кг. = 65 грн. яйця десяток = 11 грн.)
     

     
    Приправа: петрушка, цибуля, кріп.
    Для змащення: олія - 4-5 ст. л., кмин - 2 ч.л., 6 зубчиків чоснику (розім"яти), перець чорний - 2 ч.л., приправа для кур гриль - 1 ч.л., сіль за смаком.
     

     
    Промити під холодною проточною водою.
     

     
    Відокремити потрошки на бульйончик.
     

     
    Змастити нашим маринадом та перемішати з зеленню.
     

     
    Скласти в кастрюльку, накрити кришкою і на дві години в прохолодне місце.
     

     
    Розпалюємо мангальчик.
     
     
     
    І на решіточку.
     

     
    Хвилин 30, головне не пересушити.
     

     
    Готовність 100 %.
     

     
    І святковий стіл під пляшчиночку бренді в чудовому родинному колі накритий.
     

     
    На смак - дичина, але ніяк не курка, з пивом здається буде теж ніштячок, коротше потрібно спробувати, дехто в очікуванні кісточок, якраз той калібр...
     


    Ітого, четверо дорослих (2+2) з 14 перепілок осилили 10 шт. та залишили кісточок на тиждень для Боніти.
    « Останнє редагування: 04 Червень 2012, 00:52 від Gomon »

    Online Midaff

    • Засновник клубу
    • Oрганізатор
    • Повідомлень: 21658
    • Стать: Чоловіча
      • Звідки: Рівне
      • Ім'я: Вадим
      • Моє авто: Ford Fusion
      Re: Рецепти від Gomona.
      « Відповідь #1 : 04 Червень 2012, 00:04 »
       :slunki:

      Offline Віталій Іванович

      • замначальніка..
      • Oрганізатор
      • Повідомлень: 14585
      • Стать: Чоловіча
        • Звідки: м.Рівне
        • Ім'я: Веталь
        • Моє авто: hyundai / волга 21 / bmw
        Re: Рецепти від Gomona.
        « Відповідь #2 : 04 Червень 2012, 00:07 »
         :good: :good: :good:

        Offline Sergiush

        • Засновник клубу
        • Oрганізатор
        • Повідомлень: 19075
        • Стать: Чоловіча
          • Звідки: м. Рівне, Штат Північний
          • Ім'я: Сєрьога
          • Моє авто: Mitsubishi Pajero Wagon ІІІ
          Re: Рецепти від Gomona.
          « Відповідь #3 : 04 Червень 2012, 10:38 »
           :good:

          Online Supron

          • Засновник клубу
          • Oрганізатор
          • Повідомлень: 5560
          • Стать: Чоловіча
            • Звідки: Рівне
            • Ім'я: Андрій
            • Моє авто: LC 120, Patrol Y60, BMW F800GS
            Re: Рецепти від Gomona.
            « Відповідь #4 : 04 Червень 2012, 10:46 »
            Красавчік  :good: я перепілки люблю готувати на чудо сковорвдці з лущильника - вони як в фритюрі, красота.

            Offline GomonTopic starter

            • Повідомлень: 1664
            • Стать: Чоловіча
              • Звідки: Місцевий
              • Ім'я: Віктор
              • Моє авто: FF1
              Re: Рецепти від Gomona.
              « Відповідь #5 : 04 Червень 2012, 13:28 »
              чудо сковорвдці з лущильника
              Оце й я собі хочу таку штуку забацати, фрезу з лущильника знайшов, звернусь за консультацією, як правильно зварити, можливо якісь ньюанси.

              Offline Tortik-Veteran

              • Solid Group
              • Повідомлень: 8921
              • Стать: Чоловіча
                • Звідки: Центр
                • Ім'я: Макс
                • Моє авто: Mitsubishi Lancer X
                Re: Рецепти від Gomona.
                « Відповідь #6 : 04 Червень 2012, 17:35 »
                Красота-смакота.

                Offline GomonTopic starter

                • Повідомлень: 1664
                • Стать: Чоловіча
                  • Звідки: Місцевий
                  • Ім'я: Віктор
                  • Моє авто: FF1
                  Re: Рецепти від Gomona.
                  « Відповідь #7 : 20 Січень 2013, 17:02 »
                  Текст запозичено, але мушу поділитись...

                  Сало - это животный жир, откладываемый под кожей, возле почек, в брюшной полости. Оно несет в себе питательный запас животного организма, состоящий в основном из витаминов A E D и ненасыщенных жирных кислот, которые участвуют в строительстве клеток организма, и образовании гормонов и холестериновом обмене. Более того они связывают и выводят из организма токсины.
                  Слово САЛО произошло от праславянского sadlo. Корень sad — тот же, что и в слове «садиться», садло - это то, что посажено на мясо. Со временем буква "d" выпала из древнерусского языка и получилось слово САЛО. Однако в словацком языке оно до сих пор так и называется sadlo.
                  Калорийность сала — 720—902 ккал на 100 г. Углеводов — 0 г. Такая калорийсность делает сало хорошим продуктом для людей живущих суровых условиях севера или занимающихся тяжелым физическим трудом.
                  При нынешнем малоподвижном образе жизни достаточно употреблять 50 граммов сала в день, чтобы не потолстеть.
                  Чтобы избежать проблем запоров, дискинезиями жёлчного пузыря, да и просто, всем, кому за 40, следует есть больше сала, ведь оно отличное желчегонное средство.
                  Славяне обожают сало и продукты из него. а вот религия иудеев и мусульман запрещает использование в пищу свинины и свиного сала.
                  Единственный в мире музей сала, которое считается национальным украинским продуктом, открыт во Львове по адресу: пр. Свободы, 6/8.

                  Рецепт сала в шоколаде.

                  Свежее сало свиное (желательно со спинной части там оно помягче) — 100−150г
                  Шоколад черный — 1−2 плитки
                  Масло сливочное — 60 −100г
                  Корица (на кончике ножа)
                  Имбирь (порошковый) — 1/3 ч.л.
                  Какао 1 чай.ложка
                  Орех мускатный (молотый, на кончике ножа)
                  Кардамон (молотый) — ¼ ч. л.
                  Приготовление сала в шоколаде
                  Сало нарезать брусочками и измельчить в блендере или пару раз пропустить через мясорубку.
                  Из полученной массы сформировать на досточке прямоугольник толщиной 1 см. Отправляем заготовку в морозилку до полного схватывания.
                  Шоколад ломаем на кусочки, добавляем пряности и масло, какао и растапливаем на паровой бане.
                  В формочку для льда или из под любых шоколадных конфет заливаем растопленный шоколад на ½. Замороженное сало режем квадратиками 0,7×0,7. Закладываем кубики сала в формочки. И опять поливаем шоколадом.
                  Отправляем в морозилку на 1−1,5 часа.
                  Вот деликатес и готов.

                  Online Kulishov

                  • H-F Team
                  • Solid Group
                  • Повідомлень: 8447
                  • Стать: Чоловіча
                    • Звідки: Рівне, Північний
                    • Ім'я: Юрій Павлович
                    • Моє авто: ВАЗ 2101 Капендос...
                    Re: Рецепти від Gomona.
                    « Відповідь #8 : 20 Січень 2013, 17:05 »
                    Сало в шоколаді ще не коштував... :shok:

                    Offline GomonTopic starter

                    • Повідомлень: 1664
                    • Стать: Чоловіча
                      • Звідки: Місцевий
                      • Ім'я: Віктор
                      • Моє авто: FF1
                      Re: Рецепти від Gomona.
                      « Відповідь #9 : 09 Травень 2013, 00:07 »
                      Классный способ того, как вы можете сделать омлет из яйца, не разбивая скорлупы. Небольшая инструкция прилагается далее. Смотрим.
                       :laugh: :laugh: :laugh:















                       pasxa5 pasxa5 pasxa5      pasxa4

                      Online BAZUKA

                      • Керівник Здолбунівського осередку
                      • Solid Group
                      • Повідомлень: 2599
                      • Стать: Чоловіча
                        • Звідки: ЗДОЛБУНІВ
                        • Ім'я: Віталій
                        • Моє авто: Volkswagen T4, NEW Logan 2013 1.5 DCI
                        Re: Рецепти від Gomona.
                        « Відповідь #10 : 09 Травень 2013, 00:12 »
                         pasxa1 :biggrin: :good:

                        Online Midaff

                        • Засновник клубу
                        • Oрганізатор
                        • Повідомлень: 21658
                        • Стать: Чоловіча
                          • Звідки: Рівне
                          • Ім'я: Вадим
                          • Моє авто: Ford Fusion
                          Re: Рецепти від Gomona.
                          « Відповідь #11 : 09 Травень 2013, 08:57 »
                          ХЗ щось він ніфіга не апетитний, такий омлет...

                          Offline Sergiush

                          • Засновник клубу
                          • Oрганізатор
                          • Повідомлень: 19075
                          • Стать: Чоловіча
                            • Звідки: м. Рівне, Штат Північний
                            • Ім'я: Сєрьога
                            • Моє авто: Mitsubishi Pajero Wagon ІІІ
                            Re: Рецепти від Gomona.
                            « Відповідь #12 : 09 Травень 2013, 09:00 »
                            Midaff,
                            Таке враження наче яйце-бовтун то а не омлет.... :bad:

                            Online Midaff

                            • Засновник клубу
                            • Oрганізатор
                            • Повідомлень: 21658
                            • Стать: Чоловіча
                              • Звідки: Рівне
                              • Ім'я: Вадим
                              • Моє авто: Ford Fusion
                              Re: Рецепти від Gomona.
                              « Відповідь #13 : 09 Травень 2013, 09:29 »
                              Угу :bad:

                               


                              Наші партнери