здесь
Наш новый сайт

Автомобільно-спортивне об'єднання "VSOP-CLUB" м.Рівне

Hunt-Fishing Team => Мисливсько-рибальська кулінарія => Тема розпочата: Supron від 22 Листопад 2011, 18:13

Назва: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 22 Листопад 2011, 18:13
В цій темі буду викладати рецепти, буду старатись з фото, які сам готую. Недавно робив плов, але не фотографував, тому звіт викладу пізніше, так як планую знов порадувати домашніх десь на вихідних. А зараз напишу про приготування азербайджанської страви під назвою "Кабоб-роган" або "Супріто".
Назва: КАБОБ-РОГАН або СУПРІТО
Відправлено: Supron від 22 Листопад 2011, 18:49
Інгрідієнти:
1 кг свинини
100-150 г олії або жиру
600- 700 г чищеної картоплі
5-6 невеликих цибулин
1.5-2 ложки томатної пасти, в моєму випадку трохи більше кетчупу.
приправи по смаку.
обовязково КАЗАН

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_53c5799c.jpg)
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_8b900ea6.jpg)
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_07510f18.jpg)

Картоплю нарізаю великими кусками

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_7b9b17dd.jpg)


Обсмажую у великій кількості олії до червоної корочки

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_be2f3d79.jpg)
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_aa3d8440.jpg)
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_83d0c5a7.jpg)

В розігріту олію опускаю м"ясо.

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_bd0a5ae1.jpg)

М"ясо обсмажую при частому помішуванні, після чого до нього додаю багато цибулі, нарізаної напівкільцями.(на 1кг м"яса 600-700г цибулі).

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_a2d1a3d3.jpg)
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_b87c4a20.jpg)

М"ясо та цибулю обсмажую при відкритій кришці і потрохи зменшую вогонь під казаном, для того щоб цибуля не пригоріла але обсмажилась до червоного кольору.

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_1ae91382.jpg)

Під кінець обсмажування м"яса додаємо чорний перець та приправи по власному смаку і вже в самому кінці смаження - томатну пасту або кетчуп.

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_9fabc3cf.jpg)

Тепер все це потрібно ретельно перемішати, обсмажити ще декілька хвилин і додати кропу (кипятка).

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_b4d776c8.jpg)

Після цього вогонь зменшую і тушкую приблизно 30 хв.
По готовності м"яса закидаємо в казан картоплю, казан закриваю і роблю вогонь на самий мінімум.

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_a7347026.jpg)

Все це готується хвилин 30-40. Перемішувати не потрібно.

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_6a75c7a5.jpg)

Смачного.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: MaTVeY від 22 Листопад 2011, 18:51
Виїжаю)  :laugh:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 22 Листопад 2011, 18:56
на дату глянь на фото, виїжатєль)))
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Midaff від 22 Листопад 2011, 20:00
Я б тоже виїхав :) :good:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Sergiush від 22 Листопад 2011, 20:00
 :slunki: :slunki: :slunki: Бльо як апетитно....Треба вдома заварганити...
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: piston_n від 22 Листопад 2011, 23:42
Хех, зачод, мабуть, смакотіщаааа? Так тримати. На вихідні прийдеться зайнятися)))
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: SERGO від 23 Листопад 2011, 22:44
 :slunki: :slunki: А-ААА-петиту то нагнав Андрюха,  :good: Давай далі, так тримати...)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 27 Листопад 2011, 13:30
Зараз починаю готувати плов. Фотозвіт, думаю буде ввечері.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: maxbet від 27 Листопад 2011, 16:32
ждёмс аппетитные фото :agna:
Назва: ПЛОВ
Відправлено: Supron від 27 Листопад 2011, 17:37
Інгрідієнти:

-куряче філе
-рис
-цибуля
-морква
-сіль
-перець
-спеції

(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_b605ed0f.jpg)

Цибулю нарізати,
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_9328ef08.jpg)

моркву нарізати півкільцями,
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_5714a62d.jpg)

 м"ясо нарізати невеликими шматочками.
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_fd02f635.jpg)

Підсмажити на невеликій кількості олії цибулю до золотавого кольору
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_0e7ad80b.jpg)


потім додати курку
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_5d6bd125.jpg)

та підсмажити до білого кольору
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_d14de116.jpg)

додати моркву та тушкувати під кришкою близько 5 хвилин
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_732b7e38.jpg)

додати спеції, посолити, поперчити, потім залити водою так щоб вона повністю покривала м"ясо. Тушкувати під кришкою 20-25 хвилин.
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_539c1a1d.jpg)


Засипати рис (не перемішувати), залити водою, щоб вона покривала рис на 2 см. Тушкувати під кришкою до готовності (прибл. 30 хвилин).
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_74954cd4.jpg)

Перемішати та подавати до столу.
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_34f6ce04.jpg)
(http://cs5145.vkontakte.ru/u3904429/147533782/x_426dd778.jpg)
Смачного.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Midaff від 27 Листопад 2011, 17:55
Прикольно, треба буде спробувати. Якщо спробую, викладу свій фотозвіт. В мене ваги правда немає такої, буду на око.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Sergiush від 27 Листопад 2011, 18:11
буду на око.
На око краще нічого не клади, це поганий пристрій для зважування... :biggrin:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Midaff від 27 Листопад 2011, 18:18
 :laugh:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: CAH4O від 27 Листопад 2011, 21:41
Смакотєнь, треба буде спробувати. Я зазвичай просто тушкую курку з цибулькою і морквою

Андрюха, а рис зовсім сирим треба сипати? Встигне він за 30 хв зваритись?
Де таку вагу для харчів купував? :) Теж планую собі придбати
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: maxbet від 27 Листопад 2011, 21:44
CAH4O,   Весы кухонные » Mirta Мирта бытовая техника Киев Украина страна производитель Турция Китай (http://mirta.3604444.com/tags/%C2%E5%F1%FB+%EA%F3%F5%EE%ED%ED%FB%E5/)   посмотри  тут
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 27 Листопад 2011, 23:09
Смакотєнь, треба буде спробувати. Я зазвичай просто тушкую курку з цибулькою і морквою

Андрюха, а рис зовсім сирим треба сипати? Встигне він за 30 хв зваритись?
Де таку вагу для харчів купував? :) Теж планую собі придбати
рис сирий, але краще твердозерних порід, встигає,можливо трішки більше ніж 30 хв, треба залити не більше ніж 2 см води зверху і слідкувати коли википить. Ваги в комфі взяв найдешевші десь 150 грн
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: lamaster83 від 04 Грудень 2011, 22:09
Veluke dyakyyu Suprony sho ne zalushuv golodnumu))) i stravy ocinulu Swedu))) palchiki  :good:
(http://s58.radikal.ru/i162/1112/e3/601da210dabd.jpg)
(http://i027.radikal.ru/1112/ed/8e608fcc7881.jpg)
(http://s017.radikal.ru/i409/1112/d4/c3d1f64efe02.jpg)
(http://s60.radikal.ru/i169/1112/cb/c6f0f3a4f830.jpg)
(http://s52.radikal.ru/i135/1112/c0/40cbf394567b.jpg)
(http://s44.radikal.ru/i104/1112/86/46558e6bc4de.jpg)
(http://s44.radikal.ru/i105/1112/1d/c2b6dc6c6ff3.jpg)
(http://s46.radikal.ru/i112/1112/71/57c71e4b6a07.jpg)
(http://s017.radikal.ru/i414/1112/f1/adeb0e1a87ef.jpg)
(http://i072.radikal.ru/1112/b9/9e0f5cac5ecf.jpg)
(http://s47.radikal.ru/i118/1112/3e/3014cc66683a.jpg)
(http://s49.radikal.ru/i126/1112/bc/ce1dda5c0e05.jpg)
(http://i015.radikal.ru/1112/88/c373a3ee6dfe.jpg)
(http://s16.radikal.ru/i191/1112/37/33dce13f6168.jpg)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 05 Грудень 2011, 09:42
приємно що став у пригоді)
Назва: Плов з реберцями
Відправлено: Supron від 21 Травень 2012, 15:24
Для плову з реберцями нам потрыбно :

Один смішний повар-пыонєр

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c09/2F8IBfBSH8A.jpg)

один помічник-фотограф

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/bdc/6Ifi3p-x5yg.jpg)

 - кілограм свинячих реберець
 - кілограм цибулі
 - кілограм моркви
 - кілограм рису
 - сіль, перець, приправи по смаку
 - кринична вода

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c12/BYJ1In814Mc.jpg)

Спочатку розігріваємо казан

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c1b/QNxSpq83twc.jpg)

потім наливаємо олію, або жир і також сильно розігріваємо

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c24/wJwbKd1G39Y.jpg)

Далі закидаємо реберця та обсмажуємо їх

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c2d/_5D2pvXw1Ds.jpg)
(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c36/iIV6o8SPu30.jpg)
(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c3f/huMLMLgKM20.jpg)

потім закидаємо цибулю та часто помішуємо, щоб вона не згоріла а підсмажилась до золотистого кольору

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c48/atysFbLYe7g.jpg)
(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c51/kIft5zIaaQ8.jpg)
(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c5a/TtU15A7vZA4.jpg)
(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c63/Xv0gwuUNoSU.jpg)

далі вкидаємо моркву

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c6c/w4T0ndnSn4M.jpg)
(http://cs305505.userapi.com/v305505429/c75/e7QoAe5nWmw.jpg)

так само смажимо, потім все заливаємо водою, так щоб покрило на 2 мм і тушкуємо

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/cab/HcnvWWxh1yY.jpg)

після того як морква стала м"ягенькою - засипаємо сіль, перець, приправи, перемішуємо і засипаємо рис НЕ ПЕРЕМІШУЮЧИ заливаємо водою приблизно на 1.5-2см та варимо до википання води.

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/cb4/Bld2KGbXPuk.jpg)

Смачного

(http://cs305505.userapi.com/v305505429/cc6/ZWUYAoJ24L4.jpg)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Midaff від 21 Травень 2012, 17:34
гарно вийшло, шкода, що інтернет не передає запахи  :) :good:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Tortik-Veteran від 21 Травень 2012, 22:28
відкривай ресторан!
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 21 Травень 2012, 22:37
Tortik-Veteran, Дай грошей
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Tortik-Veteran від 21 Травень 2012, 22:39
Supron, мав би-сам відкрив би
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: AJ від 11 Червень 2012, 16:21
Supron,  за плов... чуть слюною не вдавився, варив його в казанку ще роки 2 назад, скажу так, на вигляд не гірший за смак  :good: Андрюха респект за доведення в масси  :)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: SaniaZ від 11 Червень 2012, 20:08
клас. :good: :drink:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 23 Вересень 2012, 13:27
Вчора запікав мясо в духовці і робив домашній майонез, якщо комусь цікаво викладу фотозвіт
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: TIMIKUS від 23 Вересень 2012, 14:29
Вчора запікав мясо в духовці і робив домашній майонез, якщо комусь цікаво викладу фотозвіт
а может ненада? :biggrin:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 23 Вересень 2012, 14:31
Вчора запікав мясо в духовці і робив домашній майонез, якщо комусь цікаво викладу фотозвіт
а может ненада? :biggrin:

от ти жук. про майонез фотозвіту не буде.просто розкажу на словах)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 23 Вересень 2012, 15:03
Вчора захотілось печеного м"яска. Пропоную оцінити мій рецепт, по крайній мірі мені та Ксені з Петриком сподобалос

Інгрідієнти:
- ошийок свинний
- сіль
- перець
- приправа для м"яса
- приправа для свинини
- лавровий лист
- майонез
- гірчиця
- часник

(http://cs317728.userapi.com/v317728429/48d3/aZxVAHVG4YA.jpg)

Змішуємо сіль перець та приправи

(http://cs304100.userapi.com/v304100429/59de/UapnYlVzMTY.jpg)

Далі змішуємо гірчицю та майонез в пропорції 1:1

(http://cs304100.userapi.com/v304100429/59e8/wnaxFyitfbE.jpg)

Шпигуємо м"ясо часником

(http://cs304100.userapi.com/v304100429/59f2/EVcnaFQzqRU.jpg)

Натираємо нашою сумішшю приправ

(http://cs304100.userapi.com/v304100429/59fc/4iJLslOeiZc.jpg)

Потім натираємо сумішшю майонезу та гірчиці

(http://cs304100.userapi.com/v304100429/5a06/kkGZW53qO4U.jpg)

Залишаємо буквально на півгодинки промаринуватись, потім ставимо у духовку розігріту до 200-220 градусів приблизно на півтори-дві години - після години готування потрібно перевіряти готовність м"яса ножем або зубочисткою.

І ось наше м"яско готове

(http://cs304100.userapi.com/v304100429/5a10/aDl6MXuM87g.jpg)
(http://cs304100.userapi.com/v304100429/5a1a/nmBw71SHyOM.jpg)

Смачного

(http://cs304100.userapi.com/v304100429/5a24/UgQkrBgIOq4.jpg)

Дуже смачно гарячим, але реально краще смакує холодним)))

Ще розкажу дуже простий рецепт домашнього майонезу - реально набагато смачніше Торчин Європейський.

Інгрідієнти:
- одне яйце
- четвертина чайної ложки солі
- пів чайної ложки цукру
- 150 мл олії соняшникової
- столова ложка лимонного соку
- пів чайної ложки гірциці (з тюбика)

змішуємо сіль, цукор, лимонний сік (все в посудині трошки ширшій ніж блендер), потім наливаємо олію, кладемо гірчицю, вбиваємо яйце і перемішуємо блендером на протязі секунд 30 - все майонез готовий, смачного. ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ НЕ БІЛЬШЕ 2Х ДІБ!!!
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Tortik-Veteran від 23 Вересень 2012, 15:41
Хороше мясце.Сам дуже люблю таке.Тут головне не перетримати в духовці.щоб соковитість не стала сухістю.
А взагалом штука кльова.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: sanich від 23 Вересень 2012, 16:32
домашній майонез кльова штука, ми теж робимо.  але там є нюанс - якщо робити мало - можна з пропорціями не вгадати, зробиш багато - не встигаємо з"їсти  :biggrin:

Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Серий від 18 Грудень 2012, 12:35
отметимса и тут  :biggrin:
канелони гиги
(http://photo.qip.ru/photo/65256/151093597/xlarge/176436078.jpg)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 18 Грудень 2012, 12:55
Серий, напиши шо це і як готувати)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Серий від 18 Грудень 2012, 15:16
Макарони под фарширофку
1 мняса, фарш, кабаса, покуй
2 малосольне огірке
3 травка "суміш італ траф"
4 сир
режим мелко мняса, кабасу, обжаюем практически тип до готовности, паралельно ріжем мелко огурчики, кидаем в сковородку до мняса, жарим в месте, жарим мин 8-10, аднавременно варим макарони.
засипаем травку в мняса с огірками, , потом закидаем сир, жарим поки не склеїться сир.
цідим макарони, оставялем шоб астигли и фаршируем тим шо осталось на сковородке
по желанию можна жрать холодним, або розогріть на сковородке і помипать сиром, как то так :biggrin:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Серий від 18 Грудень 2012, 15:27
баклажани  :laugh:
1 ток алифкавая алия, баклажани , часник зелень
по фото буде все понятно, оставлять на сутке в халадильнеге
(http://photo.qip.ru/photo/65256/151093597/xlarge/176438568.jpg)
(http://photo.qip.ru/photo/65256/151093597/xlarge/176438577.jpg)
(http://photo.qip.ru/photo/65256/151093597/xlarge/176438585.jpg)
(http://photo.qip.ru/photo/65256/151093597/xlarge/176438591.jpg)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Kulishov від 18 Грудень 2012, 20:24
 :wasko:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Midaff від 18 Грудень 2012, 20:34
Ням-ням :) :good:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Dimon від 21 Листопад 2013, 10:08
Хто вгадає, що готується в сковорідці на даному фото?

(http://cs313818.vk.me/v313818429/4fc2/0HRs6OsFEwc.jpg)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: CAH4O від 21 Листопад 2013, 10:09
мозок? :)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Dimon від 21 Листопад 2013, 10:17
мозок? :)
ні
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: GENDER від 21 Листопад 2013, 10:18
Dimon,   бичачі  гегли   ?   :biggrin:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Midaff від 21 Листопад 2013, 10:21
Бичі яйця?
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: SERGO від 21 Листопад 2013, 10:22
Dimon, м'ясо  :biggrin:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Dimon від 21 Листопад 2013, 10:25
Dimon,   бичачі  гегли   ?   :biggrin:
Бичі яйця?
яйця, но не бичачі, де ви на полюванні бика бачили)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Sergiush від 21 Листопад 2013, 10:26
свинячі в перемішку з козлячими.... :biggrin:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: GENDER від 21 Листопад 2013, 10:29
 оленячі  шо ле???
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Dimon від 21 Листопад 2013, 10:34
кабанячі, Супрон готував....вкусняшка пздц.

зараз Супрон відео загрузить і покажу)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Lopyshok від 21 Листопад 2013, 10:52
Dimon,  :Om-nom-nom 1: я в Карпатах їв таку штукєнцию.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: MaTVeY від 21 Листопад 2013, 10:59
Dimon,
(http://savepic.org/4743650.gif)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Dimon від 21 Листопад 2013, 13:08
                           
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Dimon від 21 Листопад 2013, 13:08
                           
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Dimon від 21 Листопад 2013, 13:26
                           
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 06 Лютий 2014, 21:54
(http://cs606820.vk.me/v606820429/1529/CQG0TLrm_Mc.jpg)
(http://cs606820.vk.me/v606820429/153b/KWnf9dfQP5E.jpg)
(http://cs606820.vk.me/v606820429/1544/3w7axJiUzo0.jpg)
(http://cs606820.vk.me/v606820429/154d/HN01m1-oIzA.jpg)
(http://cs606820.vk.me/v606820429/1532/QrCKEkmMo9E.jpg)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: БО від 06 Лютий 2014, 22:12
 :Om-nom-nom 1: збсь
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Гольфист від 06 Лютий 2014, 22:40
А рецептик можно? :blush:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 07 Лютий 2014, 08:46
А рецептик можно? :blush:
рецепт простий

беремо рульку, гарно вимиваємо, шпигуємо часником, натираємо приправами і сіллю по смаку. Трішки маринуємо (можна і на ніч), в мультиварці обсмажуємо її з кожної сторони до рцм"яного, вкидаємо цибулі головок 5 розрізаних навпіл, так само підсмажуємо. Заливаємо темним пивом (в мене пішло 1.5 літра), на мультиварці обираємо режим "тушение" або "томление" в кого як і тушкуємо орієнтовно години 3.

Смачного.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: CAH4O від 07 Лютий 2014, 08:48
 :slunki:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 07 Лютий 2014, 11:20
CAH4O, дай-но пару рецептів тих каш що ти на ранок собі готуєш)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: CAH4O від 07 Лютий 2014, 12:43
Supron, я собі на ранок овсянку варю. :) Десь 3-4 ст. ложки овсянки, 200-300 мл молока, трошки вершкового масла і 50 мл води. Програма "Молочна каша" на 15-18 хв. Для різноманітності можна після приготування каші:
- їсти "чисту" кашу, при бажанні трохи присолити
- трохи ізюму або інші сухофрукти (щоб розпарились після приготування каші засипати в чашу і на 2-3 хв. лишити)
- свіжі фрукти
- згущене молоко
- мед
- фруктовий джем

P.S. Готую на ранок тільки овсянку, бо манну кашу не люблю :)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 07 Лютий 2014, 13:36
CAH4O, сенкс, попробую, бо сьогодні на ранок собі робив пшоняну)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 16 Лютий 2014, 14:21
Рулєчка ver.2.0

(http://cs606328.vk.me/v606328429/2b28/Ba8rNsui1Yc.jpg)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron jr від 11 Вересень 2014, 13:18
"Кабоб-роган" за рецептом Супрона  :ok:
(http://cs622326.vk.me/v622326861/276f/DJjkPKz6S5I.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/2754/9h95SfIdayE.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/2783/kaoEHSu9vQM.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/274b/QmHsba4KHcc.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/2742/FDmVngYFlx8.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/2766/tQD1-y7hR0w.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/2784/ONsxQHDkU8U.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/2778/_uvUZHeIzvo.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/275d/wuR8sduDTe4.jpg)
(http://cs622326.vk.me/v622326861/2793/h8mDfOIlU5U.jpg)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 11 Вересень 2014, 14:34
Supron jr, красава!  :good: смачно получилось?

П.С. ти готував чи Юля?

П.П.С. я тобі казан подарую, такі блюда в ньому готуються.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Санька від 11 Вересень 2014, 15:40
Supron jr, а короткий мануал в виде текста можно?? я непротив тоже такую бадягу приготовить  :)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: suspect від 11 Вересень 2014, 16:23
+1 теж цікавить детальніше список інгридієнтів та мануал
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron jr від 11 Вересень 2014, 18:02
Supron jr, красава!  :good: смачно получилось?

П.С. ти готував чи Юля?

П.П.С. я тобі казан подарую, такі блюда в ньому готуються.
смачно,я готував,подаруй)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron від 11 Вересень 2014, 18:03
Санька, suspect,  див. 2ге повідомлення в цій темі
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron jr від 11 Вересень 2014, 18:04
Санька, suspect, мануал детальний від супрона,на першій сторінці в 2му повідомленні.
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: valter від 11 Вересень 2014, 22:53
я так понял своими рецептами-приготовлениями тут тоже можно делиться?  :blush:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Supron jr від 12 Вересень 2014, 11:32
я так понял своими рецептами-приготовлениями тут тоже можно делиться?  :blush:
спробуй)
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Kulishov від 12 Вересень 2014, 11:59
До обіду ще година, а я вже їсти хочу :cray:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: Sergiush від 12 Вересень 2014, 13:28
До обіду ще година, а я вже їсти хочу :cray:
Їсти то свиняче діло.... :biggrin:
Назва: Re: Рецепти від Супрона.
Відправлено: valter від 13 Вересень 2014, 00:51
я так понял своими рецептами-приготовлениями тут тоже можно делиться?  :blush:
спробуй)
буду очередной раз готовить - сфоткаю процесс и выложу с описанием :)