Автор Тема: АВТОСПАРИНГ КУБОК RTT 30 червня 2013 Тернопіль  (Прочитано 1423 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

dimon-crx

• Гість

3.2. АВТОМОБІЛІ
3.2.1. До участі у змаганні допускаються легкові автомобілі, зареєстровані у Державній Автомобільній інспекції, та які відповідають вимогам Правил дорожнього руху України, у таких залікових групах:
Перша залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна до 1500 см.куб. (передній привід, іномарки).
Друга залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна до 1500 см.куб. (задній привід, іномарки).
Третя залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна до 2000 см.куб. (передній привід, іномарки).
Читверта залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна до 2000 см.куб. (задній привід, іномарки).
Пята залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна більше 2000 см.куб. (передній привід, іномарки).
Шоста залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна більше 2000 см.куб. (задній привід, іномарки).
Сьома залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна до 1500 см.куб. (передній привід, ВАЗ, ЗАЗ).
Восьма залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна до 1500 см.куб. (задній привід, ВАЗ, ЗАЗ).
Восьма залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна більше 1500 см.куб. (передній привід, ВАЗ, ЗАЗ).
Девята залікова група – серійні автомобілі з обємом двигуна більше 1500 см.куб. (задній привід, ВАЗ, ЗАЗ).
Десята залікова група – автомобілі без обмежень по обєму та приводу.

5.2. ВНЕСКИ УЧАСНИКІВ НА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАННЯ (ЗАЯВОЧНІ ВНЕСКИ)
5.2.1. Для забезпечення проведення змагання учасники вносять Організатору доброчинні внески на розвиток автомобільного спорту (Заявочні внески) у розмірі 150 грн.

Offline Douglas

• Стать: Чоловіча
    • Ім'я: Вадим
    • Моє авто: патрол
    Re: АВТОСПАРИНГ КУБОК RTT 30 червня 2013 Тернопіль
    « Відповідь #1 : 20 Червень 2013, 12:49 »
    Щось я десь це бачив уже

Offline Атеїст

• Ім'я: Ігор
      • Моє авто: зубильце
      « Відповідь #2 : 20 Червень 2013, 12:54 »
      я не бачив...  їдемо?

Offline lamaster83

• Ім'я: sergey
        • Моє авто: reno

dimon-crx

• Гість
        « Відповідь #4 : 24 Червень 2013, 21:41 »
        Підкорегував схему, це для того, щоб була можливість робити заміри телеметрією!

Offline vacheron

• Ім'я: Dmytro
          • Моє авто: Citroen Nemo
          « Відповідь #5 : 12 Листопад 2013, 18:02 »
           :good:

Наші партнери
          Скільки залишилось до нового року?