0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: Engineer від 04 Квітень 2013, 22:48 Невже на сході немає координатних станків Там нема професіоналів. Engineer, Гарно вийшло! Молодчина!
Невже на сході немає координатних станків
а вот на лт-46(спарка) можна сделать? сколько денег?
Теж Опель
Передние тормоза 280мм.
Цитата: Engineer від 12 Липень 2014, 22:47 Теж Опель Ні Сірож, то на Ланос Передние тормоза 280РјРј.
Цитата: Серий від 02 Серпень 2014, 19:46 Цитата: Engineer від 12 Липень 2014, 22:47 Теж Опель Ні Сірож, то на Ланос Передние тормоза 280РјРј. ти її активний учасник , да я доми Вони ж з Меріва, а куди їх ставлять це мене вже не волнує Останній твій пост, просто Передние тормоза 280РјРј. Ровенская Фабрика Тормозов ))))) П.С. Серий, ти вже дома? Треба ще суппорта попесочити.
ти її активний учасник , да я доми
Ровенская Фабрика Тормозов )))))
шо тра зробить шоб краще охолоджувались диски тормозні, дзюркі чи насечкі?
шо тра зробить шоб краще охолоджувались диски тормозні, дзюркі чи насечкі? бо якось перегріло здт гг
Веталь, треба змінити стиль їзди
Сірожа дякую за допомогу, все вже інстальовано. авто зупиняється мов вкопане.легкосплави R17, супорта 4поршневі, тормозні диски 345 мм.
Сергій, яка буде вартість перфорації пари таких дисків: Тормозні диски BOSCH
Випускай годиники
И сразу анкер в комплект,для крепления на стену
Серёга,на що тобі та перфорація. Випускай годиники [ Спойлер ]
Engineer, часом не Максовий NEMO , бо шось диски знайомі
яка ціна даної послуги?
Engineer, Діаметр 300мм, Машина Рено Меган 2, товщина 24, вентильовані. Виробника ще не знаю, поки вибираю. Може ха одно шось порадите. П.С. А перехідними адаптерами ще займаєтесь? цікавлять 4*100-5*120
AUDI TT Otto Zimmermann 100.1240.20 діаметр 312 мм.
А резон? Зімермани можуть йти з заводу в перфорації ))
Ну,хотілося б почати з того, що вони аж ніяк не коштують 2000грн за диск саме 312мм.
По друге, перфорація в Зіммермані йде в версії СПОРТ, відповідно склад перфорованого диска цієї серії відрізняється від складу того диску, який був в тебе на перфоруванні.
НУ і третє то з насічок толку ніякого німа
Нічого особистого )) Сам катаюсь на Zimmermann SPORT (перфорація) + колодки АТЕ кераміка, диски на період купівлі обійшлись мені біля 1000грн
зараз вони коштують 1300-1500грн за штукенцію
Шкода що я свої задні проточив вже, ті що були без насічок, тільки перфорація, я б тобі показав в чому різниця. Може на фото і не видно бугорків по діаметру, але вони з часом появляються на перфарованих дисках без насічок.
Хєрасє яка краса!
Цитата: BELIK від 07 Жовтень 2015, 23:20 Хєрасє яка краса! BELIK, Колодки теж нові будуть?
надурив. Не памятаю. Матвєя питай. Він точно знає.
1900 за пару. [ Спойлер ] надурив. Не памятаю. Матвєя питай. Він точно знає.
На вектру б брембовские за перфорировать сколько будет стоять?
На престижні автомобілі робив перфорацію?
Стимпанкдетально тут http://steampunker.ru/blog/usersworks/10630.html
Інженер,ще як варіант. Ті часи купили,і ці куплять. Корзину і диск б.у,можу дать тобі. 3 варіант [ Спойлер ] Стимпанкдетально тут http://steampunker.ru/blog/usersworks/10630.html