0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Как же бесят такие олени как автор! Ездят на всём подряд, заправляются всем подряд и везде без перебору, а потом на СТО удивляются что после заливки спиртсодержащего бензина водно-спиртовая фракция у них в баке всю эту грязь растворяет и гонит по топливной. Заправляйся только на хороших зправках, не экономь на бензине, раз в год выводи влагу из бака изопропиловым спиртом и вообще учи химию, олень!
Було досить багато випадків, коли клієнти приходили і плювались на спиртовий бензин. Кожен робить свій вибір сам
Скільки людей то стільки і думок. Я вже не перший рік ллю і все норм. Я ж кажу шо інжекторні гірше працюють, все остальне жре шо заллють. Понятно шо в сучасних машин по дві-три лямби, рампи паливні, фільтри, два-три насоси ну все шо недає на нашому бензі нормально їздити. Теперішні машини роблять під евро 5 чи 6 покуй і це все у нас - це робота для сто. Ці люди приречені, хочуть економію і комфорт то платіть, саме тому я і юзаю моноінжектор, бо йому покуй шо лити, ката немає, лямба в нєдоумєнії, а розхід шо на хорошому сокарівському бензі шо на спирту однаковий, по місту та селу 10 на 100 хоч на стрілку не дивись.