0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
знизились оберти на холостому ході.
я собі такий заливаю місяця два. вроді все гуд. оообливого нічого не замітив.
заправлявся там декілька разів - норм машина їздила
Bazilik, спробуй на АЗС-сервіс, навпроти фоззі .
укрнафта - на Чернишова і Черняка гарні заправки, тільки там заправляюся
Цитата: SerSm від 07 Лютий 2013, 12:36 укрнафта - на Чернишова і Черняка гарні заправки, тільки там заправляюся аналогічно
Цитата: GENDER від 07 Лютий 2013, 11:53 Bazilik, спробуй на АЗС-сервіс, навпроти фоззі . В мене були проблеми з цією заправкою, ще на 12. Зараз хз.
що я не перший з тим бензином приїхав.
я заливау 5 літрів, помітної різниці в якостіне замітиу, але то зима... тягу хрен оціниш
Бородач, А тобі аби спірт був
Я як тільки він в мережі появився відразу його залив . Паливо однозначно краще. Низька ціна сформована за рахунок того, що на саме цей бензин нема акцизу. Він рахується екологічним і виготовляється з рослинних жирів. Якщо комусь буде цікаво - відсканую і викладу тут паспорт якості і сертифікат відповідності. (це не реклама. Імені від того не холодно і не жарко)
І як щодо амортизації двигуна? Чи немає більшого зношування або залягання колєчок?
бо зы спиртом....
ви хоть задумувалися чого 'S'???
В сраку спиртовий.
значить макисмально етанолу 5%....
можна пити?
в кaмepe cгopaния oбpaзуeтcя нaгap, кoтopый в пocлeдcтвии зaбивaeт вce шлaнги, a тaкжe бeнзoнacoc и фopcунки.
Как же бесят такие олени как автор! Ездят на всём подряд, заправляются всем подряд и везде без перебору, а потом на СТО удивляются что после заливки спиртсодержащего бензина водно-спиртовая фракция у них в баке всю эту грязь растворяет и гонит по топливной. Заправляйся только на хороших зправках, не экономь на бензине, раз в год выводи влагу из бака изопропиловым спиртом и вообще учи химию, олень!
Було досить багато випадків, коли клієнти приходили і плювались на спиртовий бензин. Кожен робить свій вибір сам
Скільки людей то стільки і думок. Я вже не перший рік ллю і все норм. Я ж кажу шо інжекторні гірше працюють, все остальне жре шо заллють. Понятно шо в сучасних машин по дві-три лямби, рампи паливні, фільтри, два-три насоси ну все шо недає на нашому бензі нормально їздити. Теперішні машини роблять під евро 5 чи 6 покуй і це все у нас - це робота для сто. Ці люди приречені, хочуть економію і комфорт то платіть, саме тому я і юзаю моноінжектор, бо йому покуй шо лити, ката немає, лямба в нєдоумєнії, а розхід шо на хорошому сокарівському бензі шо на спирту однаковий, по місту та селу 10 на 100 хоч на стрілку не дивись.