Автор Тема: ШЕНГЕН ВІЗИ НА 1-2 РОКИ|Візова підтримка м.Рівне  (Прочитано 8250 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline EDUHA

• Стать: Чоловіча
    • Ім'я: Едуард
    • Моє авто: Citroen Berlingo 1.6HDI
    Re: ШЕНГЕН ВІЗИ НА 1-2 РОКИ| Візова підтримка м.Рівне
    « Відповідь #60 : 27 Вересень 2016, 12:27 »
    Привіт цікавить віза на польщу робоча ,це буде перша.

Offline SashulkaB3

• Ім'я: Саша
      • Моє авто: VW Passat B3 35i
      « Відповідь #61 : 27 Вересень 2016, 15:30 »
      Іра а що якщо віза на пів року від і до, а запрошення має два коридори і людина в проміжутку сидить в польщі. Чим це чревато коли людина буде вертатись?
      І якщо я першим коридором не зкориставсь то чи можна до слідуючого їхати? (страховку візьму ще одну). Дякую.

Offline IrynaTopic starter

• Стать: Жіноча
        • Ім'я: Іра
        « Відповідь #62 : 28 Вересень 2016, 21:25 »
        EDUHA,  першу можна отримати на 180 днів, якщо потрібно звертайтеся :)

« Відповідь #63 : 28 Вересень 2016, 21:31 »
          SashulkaB3,  запрошення дивляться тільки коли вїжаєш в Польщу, коли повертатися в коридор то нічого страшного, все буде ок) але якщо їхати в коридор до Польщі, то можуть не пропустити. Тобто, якщо запрошення з 05.10.2016-03.02.2017  05.05.2017-09.08.2016 , то в період з 03.02.2017 до 05.05.2017 їхати назад можна, а вїжати ні, бо можуть не пропустити. а навіщо страховка ще одна? це я так розумію робоче запрошення?

Offline SashulkaB3

• Ім'я: Саша
            • Моє авто: VW Passat B3 35i
            « Відповідь #64 : 29 Вересень 2016, 09:26 »
            Да, робоча та в візовому заставили в страховці прописати дати такі як і в запрошенні, а не просто пів року :(

« Відповідь #65 : 29 Вересень 2016, 17:40 »
              SashulkaB3, якщо подаватися на нову візу, то так страховка має бути на той період як в запрошенні, але якщо віза діюча, то нова страховка не треба. Якщо потрібна консультація то телефонуй, бо не завжди є тут і маю можливість відписати :)

« Відповідь #66 : 30 Вересень 2016, 10:30 »
                Кабмин меняет правила пересечения границы

Теперь во время путешествия через украинскую границу на автомобиле не придется выходить из транспорта для оформления документов.
                Соответствующие изменения анонсировал премьер-министр Украины Владимир Гройсман на заседании правительства.
                Прохождение таможенного контроля. Бегаешь с этим паспортом как бешеный от окошка к окошку: здесь сидит таможенник, там сидит пограничник, и ходишь кланяешься там. Потому окно так низко, что имеешь поклониться, чтобы унизиться, - возмутился Гройсман.
                Премьер поручил Государственной фискальной службе и Государственной пограничной службе ликвидировать такую ​​ситуацию до конца 2016 года.
                Пришел пограничник, взял паспорт у человека, пошел сделал свою работу. Таможенник подошел к автомобилю, посмотрел, если нужно, и поехали дальше. Этот двойной контроль никому не нужен, давайте эту "саветчину" забирать из системы обслуживания людей, - добавил Гройсман.
                http://ua-reporter.com/novosti/205203?_utl_t=fb

« Відповідь #67 : 30 Вересень 2016, 11:01 »
                  КАРТА ПОЛЯКА: ПОВНИЙ ПЕРЕЛІК ЗМІН 2016

2 вересня 2016 року набувають чинності нові правила по карті поляка: ПМЖ в Польщі видається безкоштовно, громадянство через рік, щомісячну допомогу на кожного члена сім’ї …

13 травня 2016 Сейм Польщі прийняв поправки до Закону про Карту Поляка, а також змінив ряд інших взаємопов’язаних законів: про польське громадянство, про іноземців в Польщі. 1 червня новий документ був опублікований в державному віснику і з 2 вересня 2016 поправки до законів набирають чинності ( через 3 місяці після офіційного опублікування ).

Що пропонує новий закон про Карту Поляка і польське громадянство:

1)Отримати Карту Поляка можна на території Польщі у воєвод . До 2017 року буде визначено перелік, в якому воєводстві, громадяни яких країн мають право отримувати карту поляка.
                  Польська багаторазова віза на підставі Карти Поляка видається безкоштовно. – Дана норма вже діє в Польських консульствах на території Білорусі.
                  2) Постійне місце проживання в Польщі на підставі Карти Поляка видається безкоштовно – раніше було 640 злотих за розгляд заяви та 50 зл. за видачу карти .
                  3)Особа, яка має карту поляка, після звернення за постійним дозволом на проживання в Польщі може розраховувати на грошову допомогу.
                  4)Іноземець, який отримав дозвіл на проживання на підставі польського походження має право отримати громадянство в Польщі після 1 року безперервного проживання (раніше було 2 роки).
                  Процедура надання польського громадянства для таких осіб обходиться безкоштовно.
                  5)Розмір грошової допомоги для власників Карти Поляка . Власник карти поляка і чоловік протягом перших 3 місяців отримують від польської держави по 925 злотих, з 4 по 9 місяць – по 555 злотих. Якщо у подружжя є діти, то за кожну дитину в перші 3 місяці належить 462,5 злотих, з 4 по 9 місяць – 277,5 злотих.

Offline SerSm

• Ім'я: Сергій
                    • Моє авто: Kia Ceed SW 1.6AT
                    « Відповідь #68 : 30 Жовтень 2016, 03:16 »
                    Iryna, подяка від нашого водія, якому вдалося скасувати депортацію :)

« Відповідь #69 : 31 Жовтень 2016, 10:54 »
                      SerSm, та немає за що :) там всі допомогали, не тільки я) саме головне що все вдалося, просто треба завжди йти до кінця і зробити все що в наших силах, а там далі  просто мати терпіння і чекати на результат)

дякую за відгук) :)

« Відповідь #70 : 07 Листопад 2016, 16:10 »
                        Кабмін встановив вартість оформлення закордонного паспорта
                        Кабінет міністрів України встановив вартість оформлення закордонного паспорта за 20 робочих днів – 253 грн, за три робочі дні – 506 грн.   :slava: :slava: :slava:

Згідно з постановою №770 від 2 листопада, уряд затвердив вартість адміністративних послуг у сфері міграції.
                        Оформлення (зокрема замість втраченого чи викраденого) і обмін паспорта громадянина України (у формі картки), крім оформлення паспорта громадянина України вперше, з дня оформлення заяви-анкети в строк не пізніше ніж через 20 робочих днів коштує 87 грн, не пізніше ніж через 10 робочих днів – 174 грн. Оформлення (зокрема замість втраченого або викраденого) і обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон з дня оформлення заяви-анкети в строк не пізніше ніж через 20 робочих днів – 253 грн, не пізніше ніж через сім робочих днів – 506 грн, не пізніше ніж через три робочі дні – 506 грн.

http://forbes.net.ua/ua/news/1423583-kabmin-vstanoviv-vartist-oformlennya-zakordonnogo-pasporta?utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=kabmin-vstanoviv-vartist-oformlennya-zakordonnogo-pasporta

Offline SerSm

• Ім'я: Сергій
                          • Моє авто: Kia Ceed SW 1.6AT
                          Iryna, ще один депортований Вам буде дзвонити (може і вже дзвонили). Така сама ситуація як і з нашим

Iryna, ще один депортований Вам буде дзвонити (може і вже дзвонили). Така сама ситуація як і з нашим
                              дякую, вже дзвонили) спробую допомогти, напишу потім результат) :)

Offline YUVA

• Ім'я: Андрюха
                              • Моє авто: 61A
                              Ви візи робите людям по будь якій прописці? Напишіть ціну і строки на саму оптималтну шенген візу, можна в пп.

YUVA, так можу допомогти відкрити візу, незалежно від місця прописки. Термін підготовки документів від 3 до 10 днів, дивлячись який тип візи. Вартість відповіла в пп. :)

Наші партнери
                                Скільки залишилось до нового року?