Автор Тема: ШЕНГЕН ВІЗИ НА 1-2 РОКИ|Візова підтримка м.Рівне  (Прочитано 8286 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Online IrynaTopic starter

• Стать: Жіноча
    • Ім'я: Іра
    Re: ШЕНГЕН ВІЗИ НА 1-2 РОКИ| ВІЗОВА ПІДТРИМКА В РІВНОМУ
    « Відповідь #15 : 17 Травень 2016, 23:35 »
    цього року вирішив відкривати візу через Латвію. Ціна та сама, тільки мороки набагато менше і візу відкривають на два роки :)

Сергій, якщо не секрет в яку суму вам обійшлася віза на 2 роки?

« Відповідь #16 : 17 Травень 2016, 23:48 »
      не точняк але певно ми скористувались послугами Ірини. вчора =) тільки сьог оголошку про знижку побачив  :face:

а чо там такі мутки із поданням доків? якщо Ви вкурсі тої каші ? то хочуть нахапатись перед закриванням кормушки? чи то так уже буде і буде.

Назар, ви маєте на увазі чергу на візу?
      не точняк але певно ми скористувались послугами Ірини. вчора =) тільки сьог оголошку про знижку побачив  :face:

а чо там такі мутки із поданням доків? якщо Ви вкурсі тої каші ? то хочуть нахапатись перед закриванням кормушки? чи то так уже буде і буде.

Назар, ви маєте на увазі чергу на візу?
      так за бардак і "неможливість" просто зареєструватись.
      і так, Ви нам уже допомогли. вчора. (переглянув ном телефону) так що  :good: хоч і без знижки певно  :biggrin:

проблеми з реєстрацією почалися з лютого місяця, на жаль ситуація з кожним тижнем стає складнішою у зв*язку з великою кількістю бажаючих виїхати за кордон. Зареєструватися можна, але просто необхідно  планувати поїздку за 2 місяці.

Інформаціє є що з вересня  черг таких не буде, будемо надіятися на краще.

Offline Tank

• Стать: Чоловіча
        • Ім'я: Dima
        • Моє авто: R 5
        « Відповідь #17 : 18 Травень 2016, 09:05 »
        Відкрив собі 2-х річний польський шенген в чистий паспорт. без всяких рішал і тд.

Цю можливість мають в Україні близько 5 млн людей. Віза для переселенців/репатріантів(віза відкривається на 2 роки в чистий паспорт і на 5, якщо були вже візи). Умова одна - хтось з родичів до 3-го коліна має бути переселений з Польщі в Україну за операцією Вісла, і це підтвержено документально. Всі беруть довідку із Львівського архіву(але там зараз ще більша жесть, ніж записатися у ВЦ)

П.С. А хто відкриває мульт до року, без всяких заморочок і черг?(для друга потрібна). до цьогу була 1 віза. Кажуть Словаччина, Чехія, Латвія. Це так?

Offline YUVA

• Ім'я: Андрюха
          • Моє авто: 61A
          « Відповідь #18 : 18 Травень 2016, 09:45 »
          В мене Литовська бізнес віза. Класно так, прихожу в ВЦ останій раз, черги бєшані, а я сам на Литву подаю, одразу у вільне віконце. 👍🏼

« Відповідь #19 : 18 Травень 2016, 09:59 »
            Відкрив собі 2-х річний польський шенген в чистий паспорт. без всяких рішал і тд.

Цю можливість мають в Україні близько 5 млн людей. Віза для переселенців/репатріантів(віза відкривається на 2 роки в чистий паспорт і на 5, якщо були вже візи). Умова одна - хтось з родичів до 3-го коліна має бути переселений з Польщі в Україну за операцією Вісла, і це підтвержено документально. Всі беруть довідку із Львівського архіву(але там зараз ще більша жесть, ніж записатися у ВЦ)

П.С. А хто відкриває мульт до року, без всяких заморочок і черг?(для друга потрібна). до цьогу була 1 віза. Кажуть Словаччина, Чехія, Латвія. Це так?

Діма,дякую за дану інформацію, думаю читачам буде вона корисна. Так в кого є можливість взяти дану довідку то можна відкрити в чистий паспорт на 2 роки шопінг візу. Якщо була хоча б одна віза до того, то відкриють шопінг візу на 5 років.

Дану довідку необхідно замовити в архіві , написавши заяву де має бути вказане ПІП вашого бабусі чи дідуся,дата народження , дата переселення та обов*язково знати місто в яке їх переселили в Україні. Кому необхідний зразок заяви і всі деталі як відкрити дану візу - звертайтесь, консультація безкоштовна.

Для вашого друга можу допомогти відкрити шенген мульти віза на 1 рік. В кого була хоча б одна віза шенген, то відкривають на 2 роки. Звертайтесь ,якщо необхідно.
            « Останнє редагування: 18 Травень 2016, 10:09 від Iryna »

Offline psycho

• Клубний дизайнер
              • Ім'я: Серёга
              • Моє авто: mazda
              « Відповідь #20 : 18 Травень 2016, 10:39 »
              для інформації .. чи э зараз проблеми з оформленням шопінг віз ?

« Відповідь #21 : 18 Травень 2016, 10:50 »
                для інформації .. чи э зараз проблеми з оформленням шопінг віз ?

єдина проблема це зареєструватися , якщо маєте час можете сбробувати самостійно. Якщо не зможете зареєструватися - можу допомогти.

Offline Tank

• Ім'я: Dima
                  • Моє авто: R 5
                  « Відповідь #22 : 18 Травень 2016, 11:48 »
                  можна відкрити в чистий паспорт на 2 роки шопінг візу. Якщо була хоча б одна віза до того, то відкриють шопінг візу на 5 років.

це не шопінг віза, а звичайний мульт 90/180.  :)
                  Хоча по-суті річна шопінг віза, то теж мульт.

Offline SerSm

• Ім'я: Сергій
                    • Моє авто: Kia Ceed SW 1.6AT
                    « Відповідь #23 : 18 Травень 2016, 11:55 »
                    мені в візовому казали, що шопінг відкривають тільки на рік

Iryna, Віза в Латвію: запрошення (нам присилають родичі, коштує воно до 10 євро здається), віза 35 євро за одного дорослого (діти безкоштовно), ну і дорога в Київ і назад десь біля 500 грн. Запис без проблем, черги мінімальні

« Відповідь #24 : 18 Травень 2016, 13:49 »
                      можна відкрити в чистий паспорт на 2 роки шопінг візу. Якщо була хоча б одна віза до того, то відкриють шопінг візу на 5 років.

це не шопінг віза, а звичайний мульт 90/180.  :)
                      Хоча по-суті річна шопінг віза, то теж мульт.

на жаль,  зараз в інтернеті є багато не перевірених джерел інформації і іноді важко розібратися на рахунок типів віз, Ви напевне відкривали візу як репатріант, а є ще можливість подаватися на закупи.Розпишу детально, можливо зацікавить когось. Дякую вам за ваші коментарі, думаю вони допоможуть читачам розібратися як краще відкривати дану категорію візи)

є 2 способи податися з даною довідкою репатріанта :

1)Зареєструватися на шопінг візу  і до пакету документів додати дану довідку репатріанта з архіву - тоді дають візу на закупи на 2 або 5 років, в залежності чи були візи.

2)Зареєструватися на консульство на категорію "Репатріація"

Необхідні документи:
                      - заява,
                      - копія дійсного паспорта,
                      - документи, що підтверджують польське походження заявника, його батьків або діда/бабусі (посвідчення особи, акти цивільного стану, метрики хрещення, документи, що стосуються служби у Війську Польському, депортації, ув'язнення з відміткою про польську національність, документи, що стосуються реабілітації, переслідувань через польське походження).
                      Консул видає (за згодою Міністра Внутрішніх Справ і Адміністрації):
                      - рішення про видачу в'їзної візи з метою репатріації особі, яка не має гарантованих умов проживання, тобто не має у Польщі гарантованого місця проживання та засобів утримання, але задовольняє інші вимоги видачі цієї візи.
                      - в'їзну візу з метою репатріації після представлення підтвердження наявності або гарантії місця проживання та засобів утримання. Таким підтвердженням є:
                      - рішення гмінної ради, що містить зобов'язання надання умов для проживання на період, не менший ніж 12 місяців,
                      - заява польського громадянина (що є членом найближчої родини - одним з батьків, дитиною, братом/сестрою цієї особи), юридичної особи або організаційною одиниці, що не є юридичною особою, які знаходяться у Польщі. Заява повинна бути складена у формі нотаріального акту та містити гарантування умов для проживання на період, не менший ніж 12 місяців,
                      - рішення повітової ради, яке зобов'язує старосту забезпечити місце в будинку соціальної опіки та території повіту.
                      Територіальна відповідність консула визначається за місцем проживання заявника. З огляду на обґрунтовані зауваження заявника, Міністр Внутрішніх Справ може визначити іншого консула.

На практиці, дану довідку замовити не важко, але видають її через 1,5-2 місяці. Просто заздалегідь замовте її і ви без проблем і без посередників отримаєте візу на 5 років.

Дана тема на форумі створена щоб допомагати відкривати візи учасникам клубу)
                      Звертайтесь - завжди рада допомогти)

« Відповідь #25 : 18 Травень 2016, 13:59 »
                        мені в візовому казали, що шопінг відкривають тільки на рік

Iryna, Віза в Латвію: запрошення (нам присилають родичі, коштує воно до 10 євро здається), віза 35 євро за одного дорослого (діти безкоштовно), ну і дорога в Київ і назад десь біля 500 грн. Запис без проблем, черги мінімальні

Так звісно якщо у вас є родичі в іншій країні ЄС , то відкрити візу для всієї родини можна без проблем, заплативши лише візовий та консульський збір + страховий поліс.

Для тих в кого є власне запрошення від родичів - також допомагаю відкрити візи та оформити страховий поліс, консультації безкоштовні)

Шопінг візу якщо була попередня на рік і є фактури, то відкривають на 5 років. На практиці це підтверджено, в мене на минулому тижні жіночка отримала шопінг на 5 років)

Деталі можна отримати за тел: 068 604 5492

Offline SerSm

« Відповідь #26 : 18 Травень 2016, 14:09 »
                          заплативши лише візовий та консульський збір
                          тільки візовий збір. Ми подавали документи в посольство

Offline MASTER

• Ім'я: Юрій
                            • Моє авто: ВАЗ-21043
                            « Відповідь #27 : 08 Червень 2016, 12:26 »
                            Дякую Iryna за консультацію!!!Рекомендую!!! :thank_you: :good:

Offline SSS

• Ім'я: Саша
                              • Моє авто: BMW 523i E39
                              « Відповідь #28 : 08 Червень 2016, 13:59 »
                              Ірина привіт. Сьогодні дружина завезе ще 2 дитячі паспорти. Яка зараз ціна послуг в цілому?

Offline SerSm

« Відповідь #29 : 08 Червень 2016, 16:00 »
                                хех.... скільки я вже водіїв відправив до Вас :)

Наші партнери
                                Скільки залишилось до нового року?